روش انجام آزمایش تعیین میزان نیتریت در فرآورده های گوشتی که از آزمونهای مهم کنترل کیفیت می باشد .
پاورپوینت آموزشی آزمایش اندازه گیری چربی به روش سوکسله با زبانی گویا و کاربردی راهگشای کارشناسان آزمایشگاههای کنترل کیفیت و مسئولین فنی می باشد.
این پاورپوینت جهت آموزش روش اندازه گیری عدد پراکسید در روغنها به روش ساده و کاربردی مناسب کارشناسان عزیز در آزمایشگاههای کنترل کیفیت می باشد
پاورپوینت آموزشی اندازه گیری پروتئین به روش کجلدال در غلات,خشکبار,خوراک دام و طیور و آبزیان کاربرد برای همه کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفیت
پاورپوینت آموزشی روش تعیین میزان عدد یدی در روغنها که از مهمترین آزمونهای کنترل کیفی در سنجش کیفیت روغنها در آزمایشگاه کنترل کیفیت می باشد