تمامی فایل های موجود توسط کاربران آپلود میشوند لطفا اگر تخلفی مشاهده کردید یا مالک فایلی هستید که بدون اجازه شما در سایت قرار گرفته به شماره 09366785413 اطلاع بدید
دسته بندی ها
فنی و مهندسی
کشاورزی و زراعت
کامپیوتر و IT
نساجی
سرامیک
مواد و متالوژی
سایر گروه ها...
کتاب و خلاصه کتاب
کامپیوتر
معماری
داستانی
بیوگرافی
ادبیات
سایر گروه ها...
وب و برنامه نویسی
طراحی وب
Fortran
Visual Basic.net
سی شارپ
ASP.net
سایر گروه ها...
آموزش نرم افزار
تبلت
حسابداری
مهندسی
اندروید
اینترنت
سایر گروه ها...
علوم انسانی
روانشناسی و علوم تربیتی
مدیریت
تاریخ و ادبیات
حقوق
علوم سیاسی
سایر گروه ها...
علوم پایه
محیط زیست
زمین شناسی
زیست شناسی
شیمی
فیزیک
سایر گروه ها...
قالب وبسایت
دروپال
پرستاشاپ
گوناگون
قالب HTML
جوملا
سایر گروه ها...
عمومی
نامه
فرم ها و مستندات حقوقی
گوناگون
آموزشی
سوالات نهایی
سایر گروه ها...
طرح توجیهی و کارآفرینی
صنایع شیمیایی
دام و طیور
کشاورزی و زراعت
شیلات
خدماتی و آموزشی
سایر گروه ها...
علوم پزشکی
علوم آزمایشگاهی
بهداشت عمومی
روانپزشکی
دامپزشکی
دندانپزشکی
سایر گروه ها...
سوالات و منابع استخدامی
جهاد دانشگاهی
آزمون های فراگیر
علوم پزشکی و وزارت بهداشت
آموزش و پرورش
شهرداری و شورا ها
سایر گروه ها...
طرح های لایه باز
قالب پاورپوینت
طراحی سایت
افکت ها و قاب ها
موکاپ
پلان های معماری
سایر گروه ها...
دانش آموزی
شیمی
فیزیک
قرآن
فارسی
ریاضی
سایر گروه ها...
گزارش کار و کارآموزی
صنایع غذایی
رشته های عمومی
مدیریت
مکانیک و ساخت تولید
کشاورزی و شیلات
سایر گروه ها...
نمونه سوالات
ارشد
حوزه علمیه
علمی کاربردی
برق و الکترونیک
فنی حرفه ای
سایر گروه ها...
همه دسته بندی ها
بلاگ
راهنما
راهنمای سایت
راهنمای خرید
راهنمای عضویت
راهنمای بازاریابی
راهنمای فروش
راهنمای بازگشت وجه
تماس با ما
سپید فایل چیه؟
عضویت
ورود
صفحه نخست
» پروفایل آموزش برتر پارسیان
آموزش برتر پارسیان
کارشناس شیمی محض هستم و مدت 25 سال سابقه کار در قسمتهای مختلف آزمایشگاه دامپزشکی و صنایع غذایی و آب و همچنین آموزش خصوصی درس شیمی دارم اکنون دانش تجربی و عملی خود را در قالب پاور پوینتهای آموزشی در اختیار شما قرار می دهم پیج من در اینستاگرام با نام lab_methods@ فعال می باشد.
فایل های آموزش برتر پارسیان
پاورپوینت روش تعیین میزان نیتریت در فرآورده های گوشتی
روش انجام آزمایش تعیین میزان نیتریت در فرآورده های گوشتی که از آزمونهای مهم کنترل کیفیت می باشد .
دریافت
20,000 تومان
صنایع غذایی
پاورپوینت آموزشی آزمایش اندازه گیری چربی استخراجی به روش سوکسله
پاورپوینت آموزشی آزمایش اندازه گیری چربی به روش سوکسله با زبانی گویا و کاربردی راهگشای کارشناسان آزمایشگاههای کنترل کیفیت و مسئولین فنی می باشد.
دریافت
20,000 تومان
صنایع غذایی
پاورپوینت روش انجام آزمایش پراکسید در روغنها
این پاورپوینت جهت آموزش روش اندازه گیری عدد پراکسید در روغنها به روش ساده و کاربردی مناسب کارشناسان عزیز در آزمایشگاههای کنترل کیفیت می باشد
دریافت
20,000 تومان
صنایع غذایی
راهنمای انجام آزمون اندازه گیری پروتئین به روش کجلدال
پاورپوینت آموزشی اندازه گیری پروتئین به روش کجلدال در غلات,خشکبار,خوراک دام و طیور و آبزیان کاربرد برای همه کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفیت
دریافت
20,000 تومان
صنایع غذایی
راهنمای انجام آزمون اندازه گیری عدد یدی در روغنها
پاورپوینت آموزشی روش تعیین میزان عدد یدی در روغنها که از مهمترین آزمونهای کنترل کیفی در سنجش کیفیت روغنها در آزمایشگاه کنترل کیفیت می باشد
دریافت
20,000 تومان
صنایع غذایی